facebook tracking

XCC Service

Service och verkstad

I XCC:s verkstad ser vi till att din utrustning levererar. Vi kan stenslipning, montering och vallning. Passa på att uppgradera dina skidor, nya eller gamla, inför en vinter i spåren. 

Vår cykelverkstad öppnar den 18 oktober. Här bygger, servar och lagar vi cyklar av alla modeller. 

Utbud och service

Skidslip
I vår verkstad står en av världens vassaste skidslipar, en Wintersteiger. På XCC gör vi dina skidor tränings- och tävlingsredo med stenslipning och struktur.
Vallning
Vill du unna dig en proffsvallning och få ut mer av din träningsweekend i Ulricehamn? Vill du ha snabbast möjliga skidor inför ett långlopp? Låt oss ordna både fäste och glid.
Montering
Bindningen på skidan, trugorna på staven och remmarna i handtagen. Låt oss montera din skidutrustning, ny eller gammal. När allt sitter som det ska kan du koncentrera dig på flås och teknik.
Bikefit
Låt oss ta reda på vem du är som cyklist. En bikefit innebär en analys och rätt inställning av sitthöjd, sittback, reach och drop. Allt för att utforma den bästa cykeln för just dig.
Cykelservice
Vi reparerar och gör service på alla typer av cyklar. Ring och boka tid eller kom in med din cykel så tittar vi på den.
Träningsupplägg
Behöver du coachning och ett handfast träningsprogram för att ta nästa steg i din träning. På XCC erbjuder vi både individuella träningsupplägg och gruppaktiviteter.

Prislista

Boka service?

Är du intresserad av att preparera skidorna för säsongen, göra en slutservice på cykeln eller behöver hjälp med reservdelar?

Kontakta Patrik på XCC Service för att få svar och boka tid.

patrik@xcc.se

Sveriges starkaste klubb

Vill du få löpande service, vid rätt tillfälle efter dina behov? Då hör du hemma i vår klubb XCC Next Level. Medlemmar får rabatt på service och förtur på tider i vår verkstad. Dessutom får du produktnyheter och eventinbjudningar först av alla.

Skaffa dig ett försprång - gå med i XCC Next Level.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor