facebook tracking
3794533

En ny typ av sportaffär

XCC Endurance Sports kombinerar det bästa av två världar. 

En destinationsbutik med service i världsklass och en e-handel utformad för kräsna konditionsidrottare med höga krav på kvalitet, funktion och "the perfect fit" på kläder och utrustning.

XCC finns på Lassalyckan i Ulricehamn - bara några meter från skidspår, mtb-slingor och löpstigar. Vi öppnar i oktober 2020. 

Erfarenhet och attityd

"XCC är en dröm som blir verklighet. Ett koncept med attityd, i nya lokaler, mitt i ett av södra Sveriges konditionsidrottsparadis."

Ronnie Johannesson är majoritetsägare och vd i XCC Endurance Sports. Sporthandlare sedan 2008 med bakgrund hos Team Sportia i Ulricehamn. XCC backas upp av externa finansiärer.

Längdskidor

Bra skidutrustning ska vara anpassad efter dig och din åkteknik. Låt oss få reda på vem du är i spåret så lovar vi att hitta material som levererar. Allt från marknadens vassaste skidor till träningskläder och vallaställ.

Löpning

Ett par skor är allt du behöver för ett löppass. Sant men ändå bara en del av sanningen. Rätt skor för din utmaning. Bästa greppet för olika underlag. En vätskeväst som blir ett med löparkroppen. Vi kan löpning - på riktigt.

Cykel

En tränings- eller tävlingscykel är en förlängning av din egen kropp. Eftersom kroppar är olika finns det många olika cykelmodeller och olika sätt att bygga dem på. Låt oss hjälpa till med att hitta kraften i din cykling.

Våra tjänster

Produkter
I vårt sortiment har vi ett noga avvägt urval av produkter från branschens ledande varumärken. Vi kompromissar aldrig med kvalitet och ser samtidigt till att ha ett utbud i olika prisklasser. Hos XCC hittar du produkter som rimmar med din ambition.
Service/Verkstad
Längdskidor och cyklar är dyra prylar värda att vårda. I XCC:s verkstad monterar, stenslipar och vallar vi skidor. Under hela året bygger, lagar och servar vi cyklar i alla modeller. Vi tar helt enkelt hand om din utrustning. Som medlem i vår kundklubb har du alltid bästa pris på service.
Träning
XCC Training är tekniklektioner, kurser och läger för privatpersoner och företag. Vår coach John Andén är specialist på alla våra tre grenar. Han hjälper dig att ta nästa steg i din utveckling - oavsett hur höga mål du har. Alla kurser och all träning utgår från butiken.
Läs mer om service och verkstad här
Se vad vi erbjuder inom träning här

Sveriges starkaste klubb

Vill du få löpande service, vid rätt tillfälle efter dina behov? Då hör du hemma i vår klubb XCC Next Level. Medlemmar får rabatt på service och förtur på tider i vår verkstad. Dessutom får du produktnyheter och eventinbjudningar först av alla.

Skaffa dig ett försprång - gå med i XCC Next Level.

Gå med i Sveriges nästa storklubb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor